BASIC FANCY LINE

Basic Fancy Line B.V. werd in 1987 opgericht en is een groothandel in vrijetijdskleding. Wij zijn gespecialiseerd in jeans en casuals, dat zich uitte in een door- en door- ontwikkeld product.

Het label ‘NEW STAR’ is in de loop der jaren toonaangevend gebleken, heeft een eigentijds karakter, een herkenbare pasvorm en een uitgebalanceerde collectie.  

Deze vertrouwde uitstraling en een gegarandeerde continuďteit van onze ontwerpen is dat wat onze klanten willen. Kortom: inspelen op de marktvraag. Dat laatste heeft geresulteerd in twee duidelijke producten in een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding.  

Wij brengen onder het label ‘NEW STAR’ een tweejaarlijkse collectie en een uitgebreid NOOS- programma (Never Out Of Stock) met een sterk marktaandeel. Onder ‘PREMIUM by NEW STAR’ bieden wij de meer trendvolgende collectie. Door deze producten vermijden wij de complexiteit die de markt al kent en zijn betrouwbaar in onze leveringen. 

Basic Fancy Line is gevestigd in Terheijden, ten noorden van Breda. Het kantorencomplex en het distributiecentrum is ondergebracht in een compleet gerenoveerd gebouw. Hier werkt ons in- house stylingteam aan de collecties.  Graag ontvangen wij onze klanten in de ruime showrooms met de transparante en hedendaagse uitstraling, dat ook kenmerkend is voor ‘NEW STAR’.

 

PUBLICATIES
Double Face en New Star mei 2013 >>>